Ekstruzja (technologia żywności) (Q1726200): Difference between revisions

From Serwis Kart Wzorcowych
(‎Changed label, description and/or aliases in en, pl, and other parts: Updating entity Ekstruzja (technologia żywności) with Lapacz)
(‎Changed an Item: Updating statements of entity ["Ekstruzja (technologia żywności)" (pl)] with Lapacz)
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Property / Version
King Henselt
 
Property / Version: King Henselt / rank
Normal rank
 
Property / National Library Identifier
 
a0000003786823
Property / National Library Identifier: a0000003786823 / rank
 
Normal rank
Property / Related Subject
 
Property / Related Subject: Technologia żywności / rank
 
Normal rank
Property / Related Subject
 
Property / Related Subject: Chrupki kukurydziane / rank
 
Normal rank
Property / Type
 
Property / Type: Unknown / rank
 
Normal rank
Property / Version
 
P45519T69846
Property / Version: P45519T69846 / rank
 
Normal rank

Latest revision as of 08:56, 2 December 2023

No description defined
  • Ekstrudowanie (technologia żywności)
  • Ekstruzja środków spożywczych
  • Ekstruzja żywności
  • Extrusion-cooking
  • Food extrusion
Language Label Description Also known as
English
Ekstruzja (technologia żywności)
No description defined
  • Ekstrudowanie (technologia żywności)
  • Ekstruzja środków spożywczych
  • Ekstruzja żywności
  • Extrusion-cooking
  • Food extrusion

Statements

a0000003786823
0 references
0 references
P45519T69846
0 references