Wartość wypiekowa (Q681795): Difference between revisions

From Serwis Kart Wzorcowych
(‎Changed an Item: Updating statements of entity ["Wartość wypiekowa" (pl), "Wartość wypiekowa" (en)] with Lapacz)
(‎Changed an Item: Updating statements of entity ["Wartość wypiekowa" (pl)] with Lapacz)
 
Property / P4 (Deleted Property)
Aktywność enzymatyczna Property P4 not found, cannot determine the data type to use.
 
Property / P4 (Deleted Property): Aktywność enzymatyczna Property P4 not found, cannot determine the data type to use. / rank
Normal rank
 
Property / Type
 
Property / Type: Unknown / rank
Normal rank
 
Property / Version
Ermion
 
Property / Version: Ermion / rank
Normal rank
 
Property / National Library Identifier
 
a0000003754457
Property / National Library Identifier: a0000003754457 / rank
 
Normal rank
Property / Related Subject
 
Property / Related Subject: Aktywność enzymatyczna / rank
 
Normal rank
Property / Related Subject
 
Property / Related Subject: Jakość żywności / rank
 
Normal rank
Property / Related Subject
 
Property / Related Subject: Piekarstwo / rank
 
Normal rank
Property / Type
 
Property / Type: Unknown / rank
 
Normal rank
Property / Version
 
P35890T18288
Property / Version: P35890T18288 / rank
 
Normal rank

Latest revision as of 08:47, 29 November 2023

No description defined
  • Baking value
  • Baking value of flour
  • Wartość wypiekowa mąki
  • Wartość wypiekowa pieczywa
  • Wartość wypiekową ziarna
  • Wypiekowa wartość mąki
Language Label Description Also known as
English
Wartość wypiekowa
No description defined
  • Baking value
  • Baking value of flour
  • Wartość wypiekowa mąki
  • Wartość wypiekowa pieczywa
  • Wartość wypiekową ziarna
  • Wypiekowa wartość mąki

Statements

a0000003754457
0 references
0 references
P35890T18288
0 references